7.7.2011

#009

Eilen illalla kävimme vielä nopeasti pyörähtämässä Shibuyassa ja siellä oli kyllä hurjan paljon porukkaa! Sitten yöllä kun rupesimme nukkumaan niin huomasimme, että maa hieman tärisi. Ensimmäinen maanjäristyksemme täällä siis.

Tänään menimme jälleen Shibuyaan, tarkoituksenamme vilkaista 109 läpi. Kauppakeskus oli hurjan meluisa, sillä vaatekauppojen myyjät huusivat pistävällä äänellään tarjouksista yms. (ainakin näin päättelin) ja osa oli turvautunut megafonin tapaiseen (ei kuitenkaan sähkökäytteisiin, thank god). Yhdessä kaupassa pistin silmäni hurjan söpöihin mekkoihin ja sovitin yhtä. Mekko oli erittäin söpö, joten se oli pakko ottaa mukaan!

109-kierroksen jälkeen meillä kummallakin oli erittäin kova nälkä ja rupesimme etsimään jotain sopivaa ruokailupaikkaa. Kävelimme sattumalta jonkun korealaisen (?) nuudeliruokapaikan ohi ja päätimme syömäillä siellä. Annoksemme olivat muuten identtiset, paitsi Aura otti annokseensa keitetyn kananmunan. Oli muuten superhyvää ruokaa ja vatsa tuli täyteen! Harmillista kyllä, ruoka oli kuumaa, ja poltin kieleni vahingossa pienesti.





Lähtiessämme otin kuvan Hachikosta
Kun vatsamme olivat tulleet täyteen, menimme Tower Recordsiin katselemaan levyjä. Auran lompakko tyhjeni Smilen, Maoun sekä Taisetsunan (en jaksa kirjoittaa viimeisen koko nimeä, sillä se on niin pitkä!) soundtrackin. Tower Recordsin jälkeen sekä minun että Auran jalat olivat jo melko väsyneet (kummallakin korkokengät, heh) ja päätimme lähteä kotiin päin. Loppupäivä onkin sitten mennyt kumpaisenkin vuorottaisessa datailemisessa ja Auran katsoessa VS Arashia sekä Himitsu no Arashi-chania.

Kohta käymme varmaankin nukkumaan, sillä huomenna olisi reissu Akihabaraan edessä!

-Milja

P.S. Ostin eilen niitä panda-muffinsseja (maito makuna) sekä keltaisia tipu-kuvallisia muffinsseja. Maito-muffinssit olivat aika hassun makuisia, mutta nuo tipu-muffinsit olivat erittäin omnom! Olivatkohan ne nyt jotain munan makuisia, en ole aivan varma. Mutta maistuu vähän niinkuin sokerikakkutaikinalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti