9.7.2011

#010

Tänään nukuimme niin pitkään kuin nukutti eli heräsimme vasta yhden aikoihin! Siitä sitten hitaasti lähdimme liikkeelle ja suuntasimme aluksi Shibuyaan. Sieltä löysimme nopeasti Japan Postin, josta Aura sai nostettua hieman rahaa Visa Electronillaan. Olimme kotona päättäneet, että syömme kaupungilla "aamupalan", joten kävelimme vähän matkaa kunnes MOS Burger tuli eteemme (olemme jo monena päivänä halunneet syödä siellä, mutta emme ole koskaan löytäneet sellaista ennen kuin vasta jonkun toisen hyvän ruokapaikan jälkeen!). MOS Burgerissa meitä palveli suloinen japanilainen mies, joka puhui meille englantia (selvästi oli opetellut tietyt fraasit, joita käyttää ulkomaalaisten kanssa) ja sanoi joka väliin "I see!"

Aura otti jonkun tämänhetkisen sesonkituotteen (vähän niinkuin pikkupizzan tapaisen) ja minä otin teriyaki-hampurilaisen ja sen lisäksi pienet ranskalaiset + juoma-setin. Hampurilaiseni oli suloisen pieni ja kastike maistui todella hyvältä. Pihvi ei ehkä ollut paras mahdollinen minun makuuni (kyllä, olen hieman hampurilaiskriitikko/fanaatikko).


Syömäilyn jälkeen piipahdimme läheisessä Disney Storessa (valitettavasti en tajunnut ottaa ollenkaan kuvia, se oli niin jotenkin hieno ja tarkoin suunniteltu!) katsomassa jos olisi Auralle sieltä joku pehmolelu löytynyt. Valitettavasti ei tullut mitään varteenotettavaa vaihtoehtoa eteemme. Disney Storen jälkeen kävimme Tower Recordsissa, Aura osti sieltä itselleen Japanin kartan. Sieltä siirryimme toisaalle ja kävelimme sattumalta Loft -nimisen kaupan ohi ja kävimme katsastamassa paikan. Loft on ilmeisesti paikallinen Class Ohlson, Anttila tms. paitsi paljon laajempi. Sieltä löytyi siis kaikkea meikeistä puutarhatarvikkeisiin. Aura osti yhden kynsilakan, kynsitarroja, penaalin yms. Minä löysin sieltä neljän paikan usb-"jatkojohdon", jonka hankin pikkuveljelleni tuliaiseksi.

Ebisu Garden Place
Loftin jälkeen päätimme suunnata päivämme pääkohteeseen eli Ebisuun (kello oli kyllä tässä vaiheessa jo seitsemän, heh!). Ebisuun oli lyhyt matka, sillä se on Yamanotella mentäessä Shibuyasta heti seuraava asema. Ebisun asemalla näimme heti opasteet Ebisu Garden Placeen ja menimme sinne. Paikka oli erittäin kaunis ja halusimme käydä siellä siksi, koska Ebisu Garden Place on Hana Yori Dango -nimisessä doramassa melko tärkeässä roolissa. Otimme kuvia ja paluumatkalla ostin Juicer Bar (muistaakseni oli tuon niminen) pienen banaanimehun. Oli kyllä erittäin hyvää, semmoista samettista rakenteeltaan, huomasi kyllä että on oikeista banaaneista tehty eikä pelkästään jostain tiivisteestä.

Kello olikin sitten jo erittäin paljon ja meillä oli jalat kipeät, joten suuntasimme Koenjiin päin takaisin. Aura osti Koenjin asemalla olleesta leipomosta leivän ja löysimme viimein lähikaupastamme voita!

Eilisestä vähän sen verran, että kävimme tosiaan Akihabarassa, söimme currya (ah oli niin namia<3) ja kiertelimme kaikkia kivoja figuuri-kauppoja ja katselimme pelejä yms. Minä löysin sieltä Pikmin-pehmolelun, Aura yhden Code Geass -figuurin. Oli erittäin mukava päivä, minä ainakin mielelläni menisin Akihabaraan uudestaankin joku päivä!

-Milja

P.S. Pitääkin vielä tähän loppuun mainita, että söimme eilen illalla toisen kerran crepejä! Oli kyllä erittäin hyvää, tällä kertaa oli kamerakin mukana, joten tässä vielä hieno kuva tuomaan veden kielelle :3

Om nom!

1 kommentti: