3.7.2011

#006

Toinen päivämme lähti käyntiin hieman myöhemmin kuin eilinen päivä. Heräsimme nimittäin 15:30. Täällä on ihanaa nukkua, koska on pimeää ja ilmastointi.

Eilen mietiskelin miten veden lämmitys täällä toimii ja tänään painelin nappuloita ja onnistuin saamaan meille lämpimät suihkut! Datailimme kumpainenkin vähän aikaa ja sen jälkeen päätimme lähteä kävelemään pitkin Koenjin katuja. Emme uskaltaneet kääntyillä kauheasti risteyksistä satunnaisiin suuntiin, koska täällä olisi varmasti älyttömän helppoa eksyä.


Asuintalojen keskeltä löysimme yhden koulun. Mietimme että pitää käydä vakoilemassa sitä sitten viikolla ja kouluaikaan niin bongailemme koululaisia!






Jatkoimme koulun edelleen suoraan, kunnes tuli hieman isompi tie vastaan ja oli pakko kääntyä. Isomman tien varrelta löytyi pari temppeliä (jotka eivät olleet auki, harmi vain), eläinkauppa (siellä oli todella suloisia kissanpentuja! Emme kehdanneet ottaa kuvia eläinkaupan sisältä) sekä HUOLTOASEMA. Huoltoasemalla oli hieno musta auto, jota japanilaiset miehet pesivät. Yksi ilmeisesti pyysi meitä tulemaan lähemmäksikin katsomaan, muttemme viitsineet.



Ostin rypäle-fantaa :3
Aura + Dr.Pepper + vending machine
Täällä on tosiaankin erittäin kuuma ja kosteaa. Onneksemme olemme Japanissa eli täältä löytyy vähän väliä juoma-automaatteja katujen vierestä. Hinnatkaan eivät ole automaateissa isoja, yksi tölkki (350ml täällä) maksaa 120 jeniä.

 Löysimme matkan varrelta myös pienen ja suloisen kahvilan ja ihastelimme kauniita leivoksia. Täytyy mennä sinne syömään joku toinen päivä! Ei ollut edes kauhean isoja hintoja. Kävelyretkemme päätteeksi kävimme kaupassa (oma lähikauppamme, nimi on Big A) ostamassa hieman syötävää. Emme ole vielä ulkona viitsineet syödä, mutta huomenna sekin varmaan tulee eteen, sillä aiomme käydä Shinjukussa.





Vaikka nukuimme viime yönä jonkun 13 tuntia niin meitä molempia väsyttää nyt neljän tunnin hereilläolon jälkeen :D Aiomme seuraavaksi katsoa pari jaksoa Maou:ta ja sen jälkeen käymme onnellisesti nukkumaan.



-Milja




P.S. Aura on jo kahtena päivänä ihastellut Big A:n mustekaloja ja me löysimme tänään söpöjä muffinsseja. Ne näyttivät kuitenkin ainakin tähän hätään liian makeilta, joten toistaiseksi ne jäivät kaupan hyllylle.

2 kommenttia:

  1. Ei herranen aika noi muffinit on ihanan näkösiä! Tää blogi on muutenkin mun lempiblogi, toivottavasti jaksatte kirjottaa tätä koko matkan ajan, sillä jos joskus eksyn japaniin päin, uskoisin että tämä blogi jakaa hyödyllistä informaatiota kohteesta! (´w` )/ がんばって!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi~! ;3; Yritämme kirjoittaa mahdollisimman paljon (joka päivä olisi tavoite..!).

    -Aura

    VastaaPoista